top of page

Tegels verwijderen

Bent u van plan om uw oude tegels te vervangen en wil u weten hoe u deze op de juiste manier kunt slopen? Of overweegt u om een professioneel sloopbedrijf in te schakelen om dit werk voor u te doen? Hier geven we een handige gids tot het slopen van tegels. 

Echter, als u geen ervaring hebt of als u het werk liever aan professionals overlaat, hebben wij de expertise en middelen om het sloopwerk snel en efficiënt uit te voeren.

Tips voor het verwijderen van tegels

Als u ervoor kiest om zelf uw tegels te slopen, zijn er een aantal belangrijke punten waar u op dient te letten:

 

 1. Veiligheid: Draag altijd beschermende kleding zoals handschoenen, veiligheidsbril en gehoorbescherming. Zorg er ook voor dat de ruimte voldoende geventileerd is.

 2. Hulpmiddelen: Zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen heeft, zoals een hamer, beitel en een elektrische breekhamer. Dit maakt het slopen van de tegels een stuk eenvoudiger.

 3. Voorbereiding: Bescherm de omliggende oppervlakken met plastic folie om schade te voorkomen. Verwijder ook eventuele meubels of andere objecten uit de ruimte voordat u begint.

 4. Techniek: Begin bij een hoek van de tegel en maak gebruik van uw gereedschap om voorzichtig onder de tegel te komen. Oefen geleidelijk druk uit om de lijm- of specielaag los te maken. Breek vervolgens de tegel in kleinere stukken totdat deze volledig is verwijderd.

 5. Afvalverwerking: Zorg ervoor dat u het afval op een verantwoorde manier verwerkt, bijvoorbeeld door het naar een recyclingcentrum te brengen.

 

Het zelf slopen van tegels kan een uitdagende taak zijn die tijd en moeite kost. Als u niet zeker bent van uw vaardigheden of als u gewoonweg geen tijd hebt, kan het inhuren van een professioneel sloopbedrijf zoals Budget Sloop een slimme optie zijn

Tegels laten verwijderen

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig slopen en verwijderen van verschillende soorten tegels. Met jarenlange ervaring en een team van professionele slopers zorgen wij voor een efficiënte en veilige verwijdering van de tegels.

Door Budget Sloop in te schakelen profiteert u van verschillende voordelen:

 • Vakkundigheid: Ons beschikt over de juiste kennis en expertise om het sloopwerk op een professionele manier uit te voeren.

 • Materiaal en gereedschap: Wij maken gebruik van hoogwaardig materiaal en geavanceerd gereedschap om het sloopwerk snel en efficiënt uit te voeren.

 • Veiligheid: Het sloopwerk wordt uitgevoerd met de nodige veiligheidsmaatregelen, waardoor je gemoedsrust hebt dat alles volgens de regels gebeurt.

 • Afvalverwerking: Budget Sloop zorgt ook voor het afvoeren en verwerken van het sloopafval, waardoor je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbaar sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het slopen van tegels, dan zijn wij de ideale keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op

06 39 69 82 12

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page