top of page

Open haard slopen

Heeft u een open haard die niet meer gebruikt wordt en wilt u deze graag laten slopen? Dan bent u bij Budget Sloop aan het juiste adres! Ons professionele sloopbedrijf staat klaar om uw open haard op een veilige en efficiënte manier te verwijderen. Maar dat is nog niet alles, wij kunnen ook de muur en het plafond voor u afwerken en stuken, zodat er geen sporen van de oude open haard meer te zien zijn.

Beoordeling en planning

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden, ontvangen we graag duidelijke foto's om de situatie te beoordelen. We kijken naar de staat van uw open haard en bepalen welke stappen er nodig zijn om deze veilig en efficiënt af te breken.

Tijdens deze beoordeling vragen we ook u ook naar andere factoren, zoals de locatie van uw open haard in uw huis en eventuele toegankelijkheidsbeperkingen. Op basis van deze informatie stellen we een gedetailleerd sloopplan op dat aan al uw behoeften voldoet.

2

Voorbereiding

Zodra het sloopplan is opgesteld en u akkoord bent gegaan met onze offerte, gaan we over tot de voorbereidende werkzaamheden. We zorgen ervoor dat uw huis zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens het slopen van de open haard.

Onze vakmensen zullen de nodige veiligheidsmaatregelen nemen, zoals het afdekken van meubels en vloeren om schade te voorkomen. Daarnaast wordt er gezorgd voor een goede ventilatie om stofvorming te minimaliseren. We streven ernaar om het hele proces zo schoon en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

3

Sloopwerkzaamheden

Op de afgesproken datum beginnen onze experts met de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden. Met behulp van professionele gereedschappen en technieken zorgen we ervoor dat uw open haard veilig en volledig wordt verwijderd.

Tijdens het slopen houden we rekening met alle veiligheidsvoorschriften en -normen, zodat er geen risico's ontstaan voor u of uw huis. Ons team is goed getraind in het omgaan met verschillende soorten materialen, zoals steen, beton of hout.

4

Opruimen, stuken, en afvoeren

Nadat de open haard volledig is gesloopt, ruimen we alle puin op en zorgen we voor een grondige schoonmaak van het werkgebied. We willen ervoor zorgen dat uw huis in dezelfde staat verkeert als voordat we begonnen met de sloopwerkzaamheden.

Daarna kunnen wij ook de muur en het plafond voor u afwerken en stuken. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in deze werkzaamheden en zorgen ervoor dat alles er weer strak uitziet. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden, zodat het resultaat volledig aan uw wensen voldoet.

We zorgen ook voor het milieuvriendelijk afvoeren van al het sloopafval. We scheiden alle materialen en recyclen wat mogelijk is. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Neem contact met ons op

06 39 69 82 12

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page